2013. augusztus 14., szerda
Üdvözlet minden érdeklődőnek, marimba játékosnak,
ütőhangszeres előadónak, - növendéknek,
szülőknek és tanároknak!

   Az ezen az oldalon található darabok és ütőhangszeres kották abban a reményben jelennek meg az itt látható formában, hogy miután az elmúlt évek tapasztalatai alapján hasznosságukat  már bizonyították, mások is haszonnal forgatják majd őket!

   Az eredeti cél a marimba repertoár bővítése volt, de menet közben ez további területekkel egészült ki. Így a katalógusban találhatók koncert darabok ütőhangszerekre (Jeladás - telegráf üzenet 12 dobra és hangfelvételre), szóló marimbára (Wind-rose-wood-cuts)marimba átiratok (Muszorgszkij, Ligeti György és más magyar zenékből), ütőhangszeres pedagógiai darabok szólóban és különböző kamarafelállásban. Az oldalon hang- és videó felvételek is találhatók a katalógusban szereplő darabokról. A kották zeneműboltokban nem kaphatók, csak a kiadóval való kapcsolatfelvétel útján rendelhetők meg. A kiadványok aktuális árairól is itt tájékozódhatnak az érdeklődők. Kottarendelést a jobb oldali üzenet ablakon keresztül lehet elküldeni.


Ide kattintva rögtön megjelennek az oldalon található                                                                                                      Kellemes böngészést kíván 
                                                                                                                   2013. szeptemberében